Helsingin Vasemmistonuoret hakee toiminnanjohtajaa

  • Posted on: 8 March 2018
  • By: Toni

Oletko innokas, tunnollinen ja vastuuta pelkäämätön järjestötoiminnan taituri? Kiinnostaako sinua eturivin paikka yhdessä Suomen toimeliaimmista poliittisista nuorisojärjestössä?

Helsingin Vasemmistonuoret ry hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 3.4.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työn pääasiallinen suorittamispaikka on Helsinki.

Työntekijän tehtävänä on mahdollistaa jäsenten ja aktiivien järjestöllinen ja poliittinen toiminta huolehtimalla Helsingin ja Etelä-Suomen Vasemmistonuorten hallinnosta ja taloudesta. Työntekijä vastaa myös piiritoimistosta sekä yhdessä hallituksen kanssa viestinnästä, tiedottamisesta ja nettisivujen hoidosta. Työntekijä auttaa lisäksi Etelä-Suomen paikallisosastoja hallinnon ja talouden hoitamisessa sekä vastaa yhdistystoiminnan kehittämisestä Etelä-Suomen toiminta-alueella, joka käsittää Helsingin sekä Uudenmaan vaalipiirit.

Edellytämme työnhakijalta:

  • oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • huolellisuutta ja tarkkuutta
  • hyvää stressin ja kiireen sietokykyä
  • toimistotöissä tarvittavia tietokoneen käyttötaitoja
  • valmiutta matkusteluun piirin toiminta-alueella sekä valmiutta vaihteleviin työaikoihin
  • kokemusta järjestötoiminnasta sekä erityisesti talouden hoitamisesta.

Eduksi katsomme innostavan ja sosiaalisen luonteen sekä aiemman kokemuksen hallinnollisista järjestötehtävistä, taloudenhoidosta ja tiedottamisesta, halun sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti, vasemmistolaisen maailmankatsomuksen sekä Vasemmistonuorten tuntemuksen. Kannustamme eri vähemmistöryhmiin kuuluvia ihmisiä hakemaan paikkaa.

Haku tapahtuu sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://extra.vanu.fi/helesvntoiminnanjohtaja. Hakemukseen ei tarvitse liittää mukaan todistusjäljennöksiä. Hakemukset käsitellään anonyymisti.

Työaika on kokopäiväinen (36 tuntia 15 minuuttia viikossa). Toiminnanjohtajan palkka on 2 200,00 euroa/kk. Työhön sisältyy kahden (2) kuukauden koeaika.

Aikataulu on kiireellinen ja hakijoiden on syytä ottaa talteen seuraavat ajankohdat. Hakemus tulee toimittaa viimeistään 18.3.2018 mennessä. Haastatteluihin kutsuttaville hakijoille soitetaan 21.3.2018 klo 16 jälkeen. Haastattelut järjestetään 22.3.2018 klo 16.00-20.00 välisenä aikana Helsingissä.

Lisätiedot työpaikasta ja hakuprosessista:

Toni Asikainen
+358 44 019 5901
etela-suomi(at)vasemmistonuoret.fi