Helsingin Vasemmistonuorten uusi puheenjohtajisto ja hallitus kaudelle 2018-2019

  • Posted on: 10 September 2018
  • By: Toni
Kuvassa tuore puheenjohtaja Joonas Lehtola ulkona Nuorten toimintakeskus Hapen edustalla.

TIEDOTE
10.9.2018

Helsingin Vasemmistonuoret ry kokoontui lauantaina 8.9.2018 valitsemaan itselleen uuden puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja hallituksen kaudelle 2018-2019. Puheenjohtajaksi valittiin Joonas Lehtola ja varapuheenjohtajaksi Samuel Drake. Hallituksen jäseniksi nousivat Arttu Ahmala, Emmi Alho, Valtteri Harakka, Neeta Heinonen, Antti-Veikko Labbas, Aino Nevalainen ja Tyrni Rankka.

 

Ensimmäistä kertaa Vasemmistonuorten paikallisjärjestössä puheenjohtajana toimiva 23-vuotias Joonas Lehtola odottaa tulevaa hallituskautta innolla:

 

”Olen kiitollinen Helsingin Vasemmistonuorten osoittamasta luottamuksesta minua kohtaan ja tulen puheenjohtajana toimimaan tämän luottamuksen mukaisesti. Haluan puheenjohtajakaudellani kannustaa Helsingin Vasemmistonuorten jäseniä ryhtymään järjestöaktiiveiksi ja tuomaan sitä kautta ääntänsä kuuluviin sekä kaduilla että kabineteissa. Haluan myös olla mukana tekemässä Helsingin Vasemmistonuoria vielä saavutettavammaksi niin, että erilaisista taustoista tulevat nuoret kokevat tulevansa entistä paremmin kuulluksi sekä järjestön sisällä että sen ulkopuolella. Muutos lähtee meistä!”

 

Joonas Lehtola työskentelee Vasemmistonuorten ulkopuolella esikoulun iltapäivähoitajana ja toimii sen lisäksi indiemuusikkona. Hän on valmistunut jouluna 2017 Humanistisesta ammattikorkeakoulusta yhteisöpedagogiksi.

 

Helsingin Vasemmistonuorten varapuheenjohtajaksi valittu Samuel Drake on 24-vuotias opiskelija, joka on aiemmin toiminut Etelä-Suomen Vasemmistonuorten puheenjohtajana. “Tehtäväni on tukea puheenjohtajaa ja hallitusta edistämään yhteisiä tavoitteita, ja tarjota piirin johtamiseen liittyvä kokemukseni osaston käyttöön.” toteaa Drake. “Yhdessä saamme aikaan suurta!”

 

Lisätiedot:
Joonas Lehtola,
hallituksen puheenjohtaja,
Helsingin Vasemmistonuoret
joonaslehtolavasemmistonuoret@gmail.com

Samuel Drake,
varapuheenjohtaja,
Helsingin Vasemmistonuoret
samwelldrake@gmail.com