Tapaamisen antia - Hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta

  • Posted on: 3 March 2016
  • By: Toni

Helsingin Vasemmistonuoret pitivät tänään vuosikokouksen jälkeisen ensimmäisen tapaamisensa. Yli 20-henkinen aktiivijoukko oli kerääntynyt keskustelemaan osaston toiminnasta ja nauttimaan tapaamisesta hyvässä hengessä. Illan aikana keskusteltiin muun muassa aktiivien koulutuksista, harrastetoiminnan kehittämisestä, toimijoiden hyvinvoinnista sekä tulevista tapahtumista.

Yhdenvertaisuudesta puhuttiin paljon ja kaikki pitivät tärkeänä, että osastossa edistetään aktiivisesti yhdenvertaisuutta kaikessa toiminnassa. Keskustelu päättyi osaston omien yhdenvertaisuusvastaavien valintaan, joiden tehtävänä on toimia luottamuksellisena ja helposti lähestyttävänä tahona kaikessa henkilöön kohdistuvassa häirinnässä. Ensimmäisiksi yhdenvertaisuusvastaaviksi tulivat valituiksi Samuel Drake ja Sophia Leppä.

Osasto päätti myös järjestää kaikille jäsenille avoimen perehdytyskoulutuksen, jonka tarkoituksena on antaa eväitä vaikuttamiseen, jaksamiseen ja aktiivitoimintaan. Alustava koulutuksen ajankohta on 2.4.2016 klo 12-18 ja lisätietoa koulutuksista ilmestyy osaston nettisivujen lisäksi Facebookiin. Stay tuned!

Ensi viikolla järjestetään useita mielenosoituksia ja Helsingin Vasemmistonuoret on aktiivisesti mukana ainakin seuraavissa tapahtumissa:

Otetaan yö takaisin Narinkkatorilla ti 8.3.2016 klo 19 alkaen
Opintotukimielenosoitus Senaatintorilla ke 9.3.2016 klo 13 alkaen
Joukkovoima-mielenosoitus Senaatintorilla la 12.3.2016 klo 14-18

Seuraava tapaaminen pidetään 30.3.2016 klo 18.00 osaston toimistolla. Tervetuloa mukaan!