Vasemmistonuorille uusi työntekijä Etelä-Suomeen

  • Posted on: 29 January 2016
  • By: Henkka

Vasemmistonuorten Helsingin osaston ja Etelä-Suomen piirin toiminnanjohtajaksi on valittu avoimen haun ja haastattelun perusteella 28-vuotias Toni Asikainen. Tapulinkaupungissa asuva Asikainen on aiemmin työskennellyt opiskelijoiden edunvalvontatehtävissä ja hänen luottamustoimiinsa on kuulunut muun muassa puheenjohtajuus Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry:ssä. 

Uutta toiminnanjohtajaa valittaessa haettiin erityisesti näkemystä järjestön kehittämiseksi sekä rautaista organisointikykyä. Asikainen ilahdutti valitsijoita erityisesti alan asiantuntemuksellaan sekä paineensietokyvyllään. Vasemmistonuoret on poliittinen nuoriso- ja kansalaisjärjestö, jonka keskeiset arvot ovat sosialismi, demokratia, feminismi, punavihreys ja kansainvälisyys. Toiminnanjohtaja vastaa Etelä-Suomen paikallisosastojen hallinnollisista asioista sekä järjestön toimintakulttuurin kehittämisestä. 

"Odotan innolla uusia haasteita Helsingin ja Etelä-Suomen Vasemmistonuorten toiminnanjohtajana. Haluan työssäni toimia alueen yhdistystoiminnan kehittäjänä sekä aktiivisen nuorisotoimintamme tukihenkilönä", Asikainen kertoo.

Uusi toiminnanjohtaja aloittaa työnsä 1.2.2016

Lisätietoja:

Jasu Setälä
Puheenjohtaja
Etelä-Suomen Vasemmistonuoret
jasusetala [at] gmail.com

Toni Asikainen
ToiminnanjohtajaEtelä-Suomen Vasemmistonuoret ry
044-0195901
etela-suomi [at] vasemmistonuoret.fi