Vasemmistonuorten kesäohjelmaa - tule mukaan Helsingin suurimman poliittisen nuoriso-osaston toimintaan!

  • Posted on: 25 May 2016
  • By: Toni

Helsingin Vasemmistonuoret kokoontuivat tällä kertaa Dallpénpuiston nurmikolle suunnittelemaan alkavan kesän toimintaa. Tiedossa on tällä hetkellä kampanjoita, festivaaleja, jalkapallotreenejä sekä perinteinen valtakunnallinen kesäleiri, joka järjestetään tänä vuonna Satakunnassa.

Helsingin Vasemmistonuoret ovat mukana ensi viikonlopun Maailma kylässä -festivaaleilla sekä Helsinki Pridessa. Ensi viikonloppuna löydät meidät Kansallisteatterin vierestä, paikalta G474. Tulethan tervehtimään meitä, jos olet mukana viikonlopun menossa!

Kesän aikana jatkuvat Yömetro takaisin- ja Maksuton ehkäisy -kuntalaisaloitekampanjat sekä, joihin kerätään allekirjoituksia tapahtumien yhteydessä pitkin kesää.

FC Merihaan Betonin treenikausi on lähtenyt hyvin käyntiin ja jatkuu pitkin kesää. Mukaan voi tulla seuraavan kerran joko pelaamaan tai vain nauttimaan rennosta menosta torstaina 2.6.2016 klo 18.00 Annalan kentällä. Vakiintunut treenipäivä on torstai ja tulevista treeneistä saa lisätietoa joukkueen Facebook-sivuilta.

Vasemmistonuoret järjestää valtakunnallisen kesäleirin 27.6-1.7.2016 lähellä Poria. Leirillä vietetään viikko muiden eri puolelta Suomea tulevien vasemmistonuorten kanssa, syödään, saunotaan ja opitaan lisää. Leiri sopii kaikille Vasemmistonuorten jäsenille ja ohjelma on monipuolista. Tämän vuoden teemana on antirasismi. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa kesän tapahtumista ja toiminnasta kannattaa tsekata näiden sivujen lisäksi Helsingin Vasemmistonuorten Facebook-sivuilta.